Arsenal on kiinnostunut Manchester Cityn laitapuolustajasta João Cancelosta, kertoo Telegraph.

Cancelo, 28, siirtyi tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Bayern Müncheniin. Diili sisältää osto-option, mutta Saksan suurseura ei ole tiettävästi aikeissa käyttää sitä.

Lehtitietojen mukaan Cancelon ja Cityn managerin Pep Guardiolan välit viilenivät sitä myötä, kun puolustaja jäi entistä useammin avauskokoonpanon ulkopuolelle. Bayerniin siirryttyään portugalilaispuolustaja kiisti kuitenkin väitteet välirikosta ja sanoi, että Guardiolalla ei ollut mitään vaikutusta hänen päätökseensä.

Nähtäväksi jää, haluavatko City ja Cancelo jatkaa yhdessä hänen lainapestinsä päätyttyä. Cancelon sopimus manchesterilaisseuran kanssa on voimassa kesään 2027 saakka.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

afcstuff

@afcstuff
Joao Cancelo to Arsenal — Discuss. 🇵🇹 #afc

Manchester City on tunnetusti ollut valmis luopumaan pelaajista, jotka eivät halua jatkaa seurassa.

Telegraphin mukaan Arsenal pelkää, että City ei välttämättä halua tehdä sen kanssa jälleen kauppoja. Viime kesänä Arsenal osti Citystä jo Gabriel Jesusin ja Oleksandr Zintšenkon, jotka ovat auttaneet tekemään Tykkimiehistä manchesterilaisten pahimman kilpailijan tämän kauden Valioliigassa.

Arsenal saattaa kääntää katseensa Real Valladolidin Iván Fresnedaan, jos Manchester City ei suostu myymään Canceloa. Fresneda, 18, oli Arsenalin kiikarissa jo tammikuussa. Nuorella espanjalaispuolustajalla odotetaan olevan kysyntää useasta suunnasta myös tulevana kesänä.

Cancelo siirtyi Cityyn kesällä 2019 Juventuksesta 65 miljoonalla eurolla. Hän on esiintynyt manchesterilaisten paidassa 154 kertaa ja hänet on valittu kahdella viime kaudella Valioliigan tähdistökentälliseen.