Brentfordin hyökkääjä Ivan Toney on saanut kahdeksan kuukauden pelikiellon vedonlyöntirikkomusten vuoksi, kertoo Athletic. Panna astuu voimaan välittömästi.

Toney, 27, ei saa pelata Brentfordin tai Englannin paidassa ennen kuin hänen pelikieltonsa päättyy 16. tammikuuta ensi vuonna. Pannansa aikana hän ei saa osallistua mihinkään jalkapalloon liittyvään toimintaan. Brentfordin harjoituksiin Toney saa palata neljä kuukautta ennen pelikieltonsa päättymistä.

Hän pelasi Scunthorpessa, Wiganissa, Peterborough’ssa ja nykyisessä seurassaan Brentfordissa väitettyjen rikkomusten aikana.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Brentford FC

@BrentfordFC
Club Statement

Toneya syytettiin 262 rikkomuksesta, joiden väitettiin tapahtuneen helmikuun 2017 ja tammikuun 2021 välisenä aikana. FA peruutti syytteistä 30 ja Toney myönsi loput 232. Hänelle on myös määrätty 50 000 punnan (noin 57 500 euroa) sakko ja varoitus.

Brentfordin ja Toneyn sopimus päättyy kesällä 2025. Häntä on viety siirtohuhuissa isompiin seuroihin kesän siirtoikkunassa, mutta jättisiirto jäänee toistaiseksi toteutumatta.

Toney on Brentfordin tämän kauden ylivoimaisesti paras maalintekijä 21 osumallaan.