AC Milan on kiinnostunut ottamaan West Hamin hyökkääjän Gianluca Scamaccan lainalle osto-optiollisella diilillä, kertoo Gazzetta dello Sport.

Rossoneri oli kiinnostunut Scamaccasta, 24, jo viime kesänä, mutta se ei ollut halukas maksamaan 36 miljoonaa euroa, jonka Hammers pulitti hänestä Sassuololle.

Scamaccan debyyttikausi West Hamissa on ollut haastava. Valioliigassa italialaishyökkääjä ehti pelata 16 ottelua ja tehdä vaatimattomat kolme maalia ennen kuin hänen sesonkinsa päättyi alkukeväästä polvivammaan. Konferenssiliigassa hän on ollut kuitenkin viidellä osumallaan auttamassa lontoolaisia kilpailun finaaliin.

West Ham on tiettävästi avoin lainalle, mutta mitään yksityiskohtia ei ole vielä sovittu. Myös Milan haluaa ensiksi lisätietoa siitä, milloin Scamacca voi palata pelikentille polvivammansa jälkeen. Italialaisseuran ei ole järkeä ottaa pelaajaa lainalle, jos etukäteen tiedetään, että hän viettää merkittävän osan kaudesta sivussa.

Viime kaudella Scamacca tehtaili Italiassa 36 sarjaotteluun 16 maalia, joten potentiaalia parempaankin on. Hänen ja West Hamin sopimus on voimassa kesään 2027 asti.

Italian Football TV

@IFTVofficial
Scamacca to AC Milan 🔴⚫️👀

Gazzetta are reporting that Milan are interested in signing Scamacca on loan with option to buy for next season.

West Ham seem to be open to the deal.

Linkki twiittiin.