Neymaria on viety siirtohuhuissa paljon Newcastle Unitediin, mutta Ranskan suurin urheilulehti L’Équipe raportoi tähden mahdollisesta siirrosta Manchester Unitediin.

Brasilialainen näyttäisi jättävän PSG:n kesällä. Vahvasta alkukaudesta huolimatta seuran useat kannattajat eivät halua tähden jatkavan Parisiisissa ensi kaudella. Neymarin kausi päättyi loukkaantumiseen helmikuussa.

Newcastle varmisti maanantaina Mestarien liiga -paikkansa ensi kaudeksi. Manchester Unitedilla on puolestaan mahdollisuus varmistaa Mestarien liiga -paikka torstaina Chelseata vastaan.

Molemmat seurat ovat varmasti aktiivisia kesän siirtomarkkinoilla. Isoja nimiä on huhuiltu molempien leireihin, ja Neymar on niistä todennäköisesti suurin.

L’Équipen mukaan Neymarin maajoukkuetoveri Casemiro on houkutellut taituria Old Traffordille. Manchester United on ranskalaislehden mukaan todennäköisin vaihtoehto Neymarille.

PSG:n on kerrottu toivovan 85 miljoonan euron korvausta Neymarista. Se on suuri summa rahaa, mutta saudiomistuksen alainen Newcastle pystyisi helposti rahoittamaan näinkin suuren pelaajakaupan.

LUE MYÖS: Gary Neville: ”Pelkään kuollakseni Neymarin siirtoa Newcastleen”

Newcastlen omistajien on kerrottu haluavan Neymarin tasoista tähteä St. James´ Parkille. Seuran päävalmentaja Eddie Howe on kuitenkin painottanut, että seuran täytyy olla viisas siirtomarkkinoilla.

Manchester Unitedin omistajuus on puolestaan hieman vaakalaudalla. Joukkueesta on tehty paljon ostotarjouksia, mutta mitään päätöksiä ei ole vielä tehty.

LUE MYÖS