Valioliigakauden sensaatioseura Brighton kohtasi Manchester Cityn keskiviikkona.

Sarjaottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin. Manchester Citylle kyseessä oli 25. peräkkäinen tappioton ottelu.

Manchester Citylle ottelussa ei ollut sen suurempaa panosta, sillä Pep Guardiolan miehistö varmisti sarjamestaruutensa jo viime viikonloppuna. Brighton on varmistanut paikan ensi kauden europeleihin. Roberto De Zerbin Brighton sijoittuu Valioliigassa tällä kaudella kuudenneksi.

Phil Foden vei Manchester Cityn johtoon 25. minuutilla. Huippupaikkaan päässyt Erling Haaland ei laukonut itse, vaan syötti pallon Fodenille, joka iski kamppailun avausmaalin. Julio Enciso toi Brightonin tasoihin viitisen minuuttia ennen taukoa. Encison boksin ulkopuolelta lähtenyt upea laukaus upposi yläkulmaan. 1-1.

Haaland onnistui maalinteossa toisen jakson lopussa, mutta osuma hylättiin rikkeen vuoksi. Haaland repi tilanteessa Brightonin Levi Colwillin paitaa.

Valioliigan päätöskierros pelataan viikonloppuna. Manchester City kohtaa Brentfordin ja Brighton Aston Villan.