Manchester United pyrkii vahvistamaan joukkuettaan isolla rahalla tänä kesänä.

Unitedista kun on kyse, huhumylly pyörii kovilla tehoilla ja yksi jos toinenkin pelaaja on yhdistetty seuraan. Jos kovin häly suodatetaan, ainakin kahta todella isoa kalaa United pyrkii yhä naaraamaan.

The Athletic tietää kertoa, että Chelseassa marginaaliin ajautunut Mason Mount on valitsemassa Man Unitedin. Puhutaan niin himoitusta pelaajasta, että perässä ovat myös Arsenal ja Liverpool, mutta United on saamassa haluamansa.

Jotta Mount Unitediin siirtyisi, seurojen on vielä päästävä yhteisymmärrykseen. 24-vuotiaan Mountin siirtomarkkina-arvo on noin 65 miljoonaa euroa. Toisaalta hänellä on enää vuosi sopimustaan jäljellä, joten ostajalla voi olla jonkin verran neuvotteluvaraa.

Toinen iso kala, jota Unitediin ollaan viemässä, on Harry Kane. The Guardianin mukaan United aikoo avata tarjouspelin hyvin aikaisessa vaiheessa, jotta neuvotteluille jää tarpeeksi aikaa. Tässä vaiheessa ei ole tiedossa, millainen puntapino Kanesta pitäisi maksaa, jotta Tottenham suostuisi myymään. Tähän asti Spursin puheenjohtaja Daniel Levy on kieltäytynyt myymästä kultakimpalettaan.

29-vuotiaan Kanen näkökulmasta nyt alkaa olla viimeinen hetki lähteä, mikäli mies aikoo ylipäätään pelata muualla kuin Tottenhamissa. Kanenkin sopimus on katkolla kesällä 2024, mikä taas voi edesauttaa siirron toteutumista.

LUE MYÖS