Arsenal on pelannut hienon kauden.

Valioliigan mestaruus meni lopulta nenän edestä Manchester Citylle, mutta harva jaksoi kauden alla uskoa Arsenalin taistelevan mestaruudesta vielä toukokuulle saakka.

Arsenal sijoittuu tällä kaudella Valioliigassa toiseksi ja pelaa siten ensi kaudella Mestarien liigassa ensimmäistä kertaa sitten kevään 2017.

Arsenal-luotsi Mikel Artetalta tiedusteltiin perjantaisessa lehdistötilaisuudessa, miten Arsenal aikoo houkutella tähtipelaajia riveihinsä kesän siirtoikkunassa. Arsenal on tiettävästi ainakin West Hamin Declan Ricen kintereillä.

– Selittämällä heille, keitä olemme, miten teemme asioita ja mitä haluamme heiltä. Kerromme, miten uskomme heidän sopivan kulttuuriimme ja seuraamme. Ostamme oikean profiilin pelaajia sopivalla siirtosummalla. Ja nimenomaan sellaisia pelaajia, jotka sopivat siihen, mitä teemme. Loppujen lopuksi pelaajat ja valmennusjohto tekevät tästä autosta nopeamman ja luotettavamman, jotta voimme pelata hyvän kauden, Arteta summasi.

Arteta uskoo ensi kauden olevan tätäkin vaativampi.

– Meidän on onnistuttava kaikessa, mitä teemme ja meidän on haettava täydellisyyttä kaikessa, mihin koskemme ja osallistumme. Sillä on suuri vaikutus seuraan. Luonnollisesti ajattelen, että kilpailu on ensi kaudella entistä kovempaa. Mielestäni tämä kausi on ollut kaikista kovin, kun otetaan huomioon kaikki 22 Valioliigassa viettämääni kautta.

LUE MYÖS