Harry Kanen sopimus Tottenhamin kanssa päättyy kesällä 2024.

Kane ei ole toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimusta Tottenhamin kanssa, joten on mahdollista, että kärki jättää seuran jo tänä kesänä.

Englantilaismediassa uutisoitiin keväällä siitä, miten Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy on asettanut tähdelleen sadan miljoonan punnan, eli noin 116 miljoonan euron hintalapun.

Mission Masterclass haastatteli pelaajaurallaan Tottenhamia edustanutta Dimitar Berbatovia. Berbatovilta kysyttiin mielipidettä Kanen tulevaisuudesta. Berbatov uskoo Kanen jäävän Tottenhamiin.

– Kanen maine ja perintö Tottenhamissa on tällä hetkellä niin suuri, etten usko hänen lähtevän. Uskon Kanen jäävän, koska hän ei suostu siihen, että hänen mainettaan ja perintöään vahingoitettaisiin. Kun ajattelet Tottenhamia, ajattelet Kanea. Hän on seurahistorian paras maalintekijä ja rikkoo ennätyksiä kaudesta toiseen. En usko hänen haluavan rikkoa suhdettaan kannattajien kanssa. Mielestäni Kanen pitäisi jäädä Tottenhamiin. Olen varma, että hän voittaisi Tottenhamin kanssa jossain vaiheessa pokaalin.

Jos Kane päättäisi jättää Tottenhamin, nosti Berbatov mahdolliseksi kohteeksi Real Madridin.

– Kane sopisi pelitapansa vuoksi mihin tahansa seuraan maailmassa. Uskon hänen jäävän Tottenhamiin, mutta jos hän päättäisi lähteä, olisi Real Madrid oiva kohde. Tosin siirtosumma olisi todella korkea, koska tunnen Daniel Levyn ja hän pyytää tähdestään paljon rahaa. Olisi mielenkiintoista nähdä Kane Real Madridissa, koska vain harva englantilaispelaaja on lähtenyt ulkomaille, koska Valioliiga on maailman paras sarja.

LUE MYÖS