Manchester United on käynyt ”yksityiskohtaisia” neuvotteluja Rasmus Højlundin (Atalanta) ja Randal Kolo Muanin (Eintracht Frankfurt) potentiaalisista siirroista Old Traffordille, kertoo Athletic.

Unitedin manageri Erik ten Hag haluaa ehdottomasti uuden keskushyökkääjän, ja hänen ykköstoiveensa on Tottenhamin Harry Kane, 29.

Manchesterilaiset ovat kuitenkin kartoittaneet myös muita vaihtoehtoja siltä varalta, että Spurs ei halua myydä tähtihyökkääjäänsä Valioliiga-kilpailijalle – jos ollenkaan.

Unitedin jalkapallojohtaja John Murtough on käynyt monia keskusteluja Atalantan ja Eintrachtin kanssa Højlundista, 20, ja Kolo Muanista, 24, selvittääkseen, millaisilla ehdoilla diilejä olisi toteutettavissa.

Tällä hetkellä Højlundin siirto Unitediin vaikuttaa todennäköisemmältä. Tanskalaishyökkääjä olisi myös halvempi vaihtoehto kuin ranskalainen Kolo Muani, josta saatetaan vaatia yli 80 miljoonaa euroa. Sekä Atalanta että Eintracht ovat valmiita luopumaan hyökkääjistään sopivaa siirtokorvausta vastaan.

Athleticin mukaan ten Hagin ihanneskenaario olisi hankkia yksi kokenut hyökkääjä ja toinen nuorempi kehittymään Old Traffordille. Kahden hyökkääjän hankkiminen riippuu kuitenkin pitkälti siitä, kuinka paljon pelaajia manchesterilaiset saavat myytyä tänä kesänä.

Kane edustaisi selkeästi kokeneempaa osastoa, mutta artikkeli ei kerro, täyttäisivätkö Kolo Muani ja Højlund yhdessä ten Hagin toiveen kokeneesta ja nuoremmasta hyökkääjästä.

Kolo Muani pelasi tällä kaudella 45 ottelua tehden niissä yhteensä 23 maalia ja syöttäen 17. Ranskan A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kuudesti ja onnistunut maalinteossa kerran.

Højlundin tilastot debyyttikaudeltaan Atalantassa ovat 33 ottelua, yhdeksän maalia ja neljä maalisyöttöä. Maajoukkueuransa tanskalaishyökkääjä on aloittanut väkevästi. Kahdessa ensimmäisessä ottelussaan Højlund ei vielä heiluttanut verkkoa, mutta maaliskuun EM-karsintapeleissä Suomea ja Kazakstania vastaan hän maalasi peräti viidesti.

Lisää siirtouutisia: