Casemiro avaa erityistä suhdettaan Manchester Unitedin joukkuetoverinsa Bruno Fernandesin kanssa. Brasilian maajoukkuepelaaja muodosti ensimmäisellä kaudellaan vahvan siteen portugalilaistähden kanssa.

Casemiro, 31, saapui Manchesteriin Real Madridista viime vuoden elokuussa. Fernandes oli suuri apu brasilialaisen sopeutumisessa Valioliigan ympäristöön.

– Kun saavuin tänne, kaikki oli kiinni kielestä. Olin onnekas, että Bruno pystyi auttamaan minua, Casemiro kertoi Athleticin haastattelussa.

– Hän opetti minulle paljon seurasta ja, mitä tämä merkitsee. Minulla on hyvät välit Brunon kanssa ja tulemme erittäin hyvin toimeen toistemme kanssa. Voin sanoa varmuudella, että hän on yksi tärkeimmistä pelaajistamme. Voisimme puhua koko päivän siitä, kuinka hyvä Bruno on.

– Minulla ei ole koskaan ollut riitaa Brunon kanssa. Minä vaadin aina paljon häneltä ja hän minulta. Sanomme joskus kulissien takana toisillemme, että tuosta paikasta olisi pitänyt tehdä maali ja näillä taidoilla pitäisi pystyä parempaan.

– On kunnia pelata hänen vierellään, koska hän on joukkueen kantava voima. Hän on meidän joukkueemme moottori, joka auttaa meitä eniten.

Man United kohtaa FA Cupin finaalissa paikallisvastustajansa Manchester Cityn lauantai-iltana.

LUE MYÖS!