Valioliigakausi 2022-23 päättyi viime viikonloppuna.

Valioliiga valitsi sunnuntaina kauden parhaan torjunnan.

Valinta kohdistui Chelsean Kepa Arrizabalagaan. Chelsea voitti lokakuussa Aston Villan vieraskentällä 2-0. Kepa piti ottelussa nollapelin ja nappasi upean tuplatorjunnan. Kepa pysäytti aluksi John McGinnin laukauksen ja sitä seuranneen Jacob Ramseyn yrityksen.

28-vuotias Kepa aloitti kauden penkiltä, mutta nappasi ykkösvahdin paikan itselleen Edouard Mendyn loukkaannuttua ja piti siitä kiinni koko kauden.

Vielä ei ole tosin varmaa, jääkö Kepa ensi kaudeksi Chelseaan, sillä seuran on kerrottu etsivän uutta ykkösmaalivahtia. On hyvin mahdollista, että Mendy ja Kepa vaihtavat maisemaa kesän siirtoikkunassa.

Katso torjunta twiittiupotuksesta.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Kepa wins the @PremierLeague Save of the Season! 👏

#PLAwards