Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kalvin Phillips haluaa jatkaa seurassa vähäisestä peliajastaan huolimatta, kertoo Telegraph.

Päätös tulee ikävänä uutisena Newcastlelle, joka oli kiinnostunut hankkimaan 27-vuotiaan Phillipsin.

Newcastle teki Englannin maajoukkuepelaajasta siirtokohteensa viikkoja sitten ja oli siinä ymmärryksessä, että hän olisi avoin siirrolle, mutta Phillipsin leiri on ilmoittanut Magpiesille, että hän haluaa jäädä Manchesteriin taistelemaan pelipaikasta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

City Zone

@City_Zone_
[🚨🌕] Kalvin Phillips intends to stay at #ManCity and does not want to give up. The midfielder wants to challenge himself to succeed under Pep Guardiola, and fight for a bigger role at the club next season.

[@LukeEdwardsTele]

Phillips siirtyi Cityyn viime kesänä Leedsistä 49 miljoonalla eurolla, mutta hänen debyyttikautensa Valioliiga-mestarin riveissä on ollut iso pettymys.

Päättyvällä kaudella Phillips on päässyt kentälle 21 ottelussa, mutta hän on saanut alle 600 minuuttia peliaikaa. Valioliigassa hän pääsi avauskentälliseen vain kahdesti.

Newcastle on pyytänyt Manchester Cityä pitämään sen ajan tasalla, jos tilanne muuttuu ja seura päätyy myymään Phillipsin.

Lisää siirtouutisia: