Gabri Veiga nousi päättyneellä kaudella parrasvaloihin melkoisella pikavauhdilla. Celta nosti Veigan pysyvästi edustusjoukkueen mukaan viime kesänä.

Muutama viikko sitten 21 vuotta täyttänyt keskikenttäpelaaja pelasi todellisen nappikauden La Ligassa. Veiga viimeisteli 11 maalia ja antoi neljä syöttöä. Veiga iski päätöskierroksella kaksi maalia Barcelonan verkkoon ja Celta säilytti maalien ansiosta sarjapaikkansa La Ligassa.

Veiga saattaa kuitenkin jättää Celtan jo tänä kesänä.

The Guardianin saamien tietojen mukaan Chelsean uusi päävalmentaja Mauricio Pochettino haluaa keskikenttäpelaajan joukkueeseensa. Veigan sopimuksessa on 40 miljoonan euron ulosostopykälä. Lähde kertoo Chelsean olevan valmis taistelemaan muiden suurseurojen kanssa Veigan hankinnasta.

Chelsea ei ole suinkaan ainoa Veigan kintereillä oleva seura. Espanjalaismedian mukaan Real Madrid ja Barcelona ovat toden teolla nuorukaisen kintereillä.

Chelsea oli aiemmin halukas hankkimaan Manuel Ugarten, mutta Sportingia edustava keskikenttäpelaaja päätti sittenkin siirtyä PSG:hen. Pochettino on siirtänyt sen jälkeen katseensa Veigaan.

LUE LISÄÄ SIIRTOUUTISIA