Julen Lopetegui on jatkamassa Wolverhamptonin päävalmentajana, vaikka hän on huolissaan seuran vähäisistä varoista siirtomarkkinoilla, kertoo Athletic.

Espanjalainen Lopetegui, 56, siirtyi Wolvesin peräsimeen viime marraskuussa ja johdatti joukkueen turvaan putoamistaistosta. Hänen sopimustaan on jäljellä vielä kaksi vuotta.

Wolverhamptonin on tehtävä kesällä voittoa pelaajamyynneillään, jotta se ei rikkoisi taloudellisen reilun pelin sääntöjä. Lopetegui on kuitenkin painottanut, että Wolvesin on kehitettävä joukkuetta siirtomarkkinoilla, jos se haluaa pärjätä ensi kaudella.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Espanjalaismedian mukaan Lopetegui ei ollut Wolverhamptoniin saapuessaan tietoinen seuran talousvaikeuksista. Hän on aiemmin sanonut, ettei odota Wolvesin tekevän hankintoja Real Madridista ja Barcelonasta, mutta Lopetegui on alleviivannut, että joukkuetta pitää parantaa.

Wolvesin kannattajat ovat pelänneet, että Lopetegui saattaa lähteä, jos hänelle ei luvata hankintoja kesän siirtoikkunassa, mutta Athleticin mukaan hän on jäämässä Molineux Stadiumille.

Seuran mahdolliset hankinnat kesän siirtoikkunassa riippuvat pitkälti siitä, kuinka paljon se saa myytyä pelaajia. Barcelona on yhä kiinnostunut Rúben Nevesistä, ja myös muita Wolvesin pelaajia kohtaan on ollut kiinnostusta.

Wolves pyrkii mahdollisuuksien mukaan vahvistamaan joukkuettaan edullisilla täsmähankinnoilla, joiden enimmäishinta liikkunee 20 miljoonan euron luokassa.