Valioliigasta pudonnut Leicester on nimittämässä Manchester Cityn Enzo Marescan uudeksi päävalmentajakseen, kertoo Telegraph.

Italialainen Maresca, 43, palasi Cityyn apuvalmentajaksi viime kesänä toimittuaan aiemmin manchesterilaisseuran reservijoukkueen käskyttäjänä kaudella 2020-21.

Hän on urallaan toiminut eri valmennustehtävissä myös Parmassa, West Hamissa, Sevillassa ja Ascolissa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Leicester City closing in on appointment of Enzo Maresca as new head coach — talks at final stages, details are being discussed 🚨🔵🦊 #LCFC

Maresca, set to sign soon if all goes to plan as The Athletic first called.

He’s prepared to leave Manchester City and Guardiola’s staff.

Maresca teki haastattelussaan suuren vaikutuksen Leicesterin puheenjohtajaan Aiyawatt Srivaddhanaprabhaan ja jalkapallojohtaja Jon Rudkiniin.

Leicester on haastatellut myös Steven Gerrardia, Scott Parkeria ja Dean Smithiä, joka toimi joukkueen päävalmentajana kauden kahdeksassa viimeisessä ottelussa.

Maresca on arvostettu valmentaja Manchester Cityssä, mutta Telegraphin mukaan hän saa luvan ottaa vastaan työpaikan Leicesterissä.

Leicester pelaa ensi kaudella Mestaruussarjassa ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen. Seuran odotetaan luopuvan kesällä suurimmista tähtipelaajistaan, kuten James Maddisonista ja Harvey Barnesista.

Lisää siirtouutisia: