Manchester United on ottanut yhteyttä Feyenoordin tiedustellakseen maalivahti Justin Bijlowin saatavuutta, kertoo Athletic.

Bijlow, 25, torjui viime kaudella Feyenoordin Hollannin liigamestariksi. 188-senttinen hollantilaistorjuja on esiintynyt kotimaansa A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa.

Athleticin paikallislähteiden mukaan Feyenoord on tällä hetkellä ”hyvin haluton” myymään Bijlowia, jolla on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä.

Manchester United on sinetöimässä Chelsean keskikenttäpelaajan Mason Mountin 70 miljoonan euron siirtoa Old Traffordille.

Keskustelut muiden seurojen kanssa määrittävät, mitä kaikkea United pystyy vielä tekemään tässä siirtoikkunassa. Manchesterilaisten on pelaajien hintojen perusteella päätettävä, haluavatko he hankkia uuden hyökkääjän vai maalivahdin.

Tällä hetkellä Unitedin ensisijainen toive on uusi hyökkääjä. Seura on keskustellut Atalantan kanssa tanskalaislupaus Rasmus Højlundista, 20, mutta United ei todellakaan ole valmis maksamaan hänestä pyydettyä 100 miljoonaa euroa.

Manchester United jatkaa tulevalla viikolla neuvotteluja monivuotisen ykkösvahtinsa David de Gean jatkosopimuksesta. Espanjalaistorjujan edellinen diili päättyi kuunvaihteessa, mutta osapuolet laittoivat neuvottelut viikonlopun ajaksi tauolle de Gean, 32, häiden takia.

Jos Manchester United päätyy hankkimaan uuden keskushyökkääjän, se ei todennäköisesti hanki uutta ykkösvahtia. Jos taas de Gea solmii jatkosopimuksen, United saattaa etsiä siirtomarkkinoilta edullista kakkosvahtia.

Bijlowin lisäksi United on pitänyt silmällä Internazionalen André Onanaa.

Laurie Whitwell

@lauriewhitwell
#MUFC make contact over Feyenoord GK Justin Bijlow. Dutch champions very reluctant to sell but United exploring options, which include Andre Onana.

CF still the priority, costs will dictate next signing. Atalanta’s Rasmus Hojlund fee viewed as too high.

theathletic.com/4658551/2023/0…
theathletic.com

Man United contact Feyenoord over potential move for Bijlow

Manchester United have made contact over a potential move for Feyenoord goalkeeper Justin Bijlow. United are turning attentions to their next signing after agreeing a £60million fee with Chelsea for...

Linkki twiittiin.