Manchester United on tehnyt 45 miljoonan euron avaustarjouksen Internazionalen maalivahdista André Onanasta, kertoo Athletic.

Inter on ilmoittanut Onanan, 27, hinnaksi 60 miljoonaa euroa, mutta osapuolten odotetaan pääsevän kompromissiin neuvotteluissaan.

Kamerunilaisvahti on tiettävästi avoin siirrolle Old Traffordille, jossa hän pääsisi työskentelemään jälleen Unitedin managerin Erik ten Hagin kanssa. Onana pelasi hollantilaisluotsin alaisuudessa Ajaxissa, josta hän siirtyi Interiin viime kesänä.

Manchester Unitedin monivuotisen ykkösmaalivahdin David de Gean tulevaisuus on hämärän peitossa. De Gea, 32, on tällä hetkellä virallisesti sopimukseton pelaaja, sillä hänen diilinsä Unitedin kanssa päättyi kuunvaihteessa.

Espanjalaistorjuja suostui jo merkittävään palkanalennukseen, mutta sitten United veti tarjouksensa takaisin ja ehdotti hänelle vielä pienempää palkkaa. Tuoreimpaan ehdotukseen de Gea ei ole vielä vastannut, mutta useat lähteet ovat uutisoineet, että neuvotteluja on ollut määrä jatkaa tällä viikolla.

Manchester United on toistaiseksi estänyt muiden maalivahtiensa siirtoaikeet de Gean tilanteen takia. Jos Onana siirtyy Unitediin, Dean Hendersonin odotetaan lähtevän Nottingham Forestiin, jossa hän vietti viime kauden lainalla. Tom Heatonin taas on huhuttu olevan sarjanousija Lutonin kiikarissa.

Onana otti heti debyyttikaudellaan ykkösvahdin paikan Interissä. Hän pelasi 41 ottelua päästäen niissä yhteensä 36 maalia ja pitäen maalinsa puhtaana 19 pelissä.

Kamerunilaistorjuja esiintyi edukseen myös Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityä vastaan, vaikka Inter hävisi loppuottelun 0-1.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Manchester United have made an opening offer worth up to €45million (£38.6m) for Inter Milan goalkeeper Andre Onana.

More from @lauriewhitwell & @MarioCortegana

Linkki twiittiin.