Chelsea on julkistanut kauden 2023-24 kotipaitansa, jossa ei ainakaan toistaiseksi ole sponsorin logoa rinnuksessa.

Valioliiga esti Chelsean paitasopimuksen suoratoistopalvelu Paramount+:n kanssa, koska se pelkäsi, että diili voisi suututtaa sarjan lähetysoikeuksien haltijat. Lontoolaisten paitasopimus teleyhtiö Threen kanssa päättyi viime kauteen.

Chelsea päätti olla tekemättä sopimusta rahapeliyhtiön kanssa. Seuran kannattajien luottamusjärjestö oli puhunut tällaista yhteistyötä vastaan. BBC:n mukaan Chelsea oli jo ennen kannattajien viestiä linjannut, että se ei tee yhteistyötä nettipeliyhtiöiden kanssa.

Valioliiga ilmoitti huhtikuussa, että seurat ovat yhdessä sopineet poistavansa rahapelien sponsoroinnin pelipaitojensa etupuolelta kauden 2025-26 loppuun mennessä.

Määräajan jälkeen seurat voivat kuitenkin jatkaa rahapeliyhtiöiden logojen käyttöä esimerkiksi paidan hihoissa ja LED-mainoksissa.

Chelsea tarkentaa kotisivuillaan, että ”kentällä esiintyvässä kauden 2023-24 kotipaidassa voi myöhemmin olla kumppanin logo rinnuksessa”. Seura tiedottaa mahdollisista muutoksista aikanaan.

BBC:n mukaan Chelsealla on tarkoitus olla sponsori paidan etupuolella tällä kaudella, mutta edustusjoukkue lähtenee kesän Yhdysvaltain-kiertueelleen ilman sponsoria – ja että ensimmäiseen kannattajille myytävään erään ei tule sponsorin logoa.

Chelsean mielestä oli kuitenkin tärkeää julkaista kotipaita, jotta kannattajat voivat ostaa sen elokuussa kauden alkaessa.

B/R Football

@brfootball
Chelsea go with a retro look for 2023-24 🔵

Linkki twiittiin.