Ranskalainen seura Marseille on ottanut yhteyttä Chelseaan Pierre-Emerick Aubameyangin saamiseksi. Marseillessa lasketaan, riittäisivätkö rahat 34-vuotiaan hyökkääjän hankintaan. Huhun lähteitä ovat L’Équipe ja Relevo. Molempia pidetään melko luotettavina lähteinä siirtoasioissa.

Aubameyangin nykyinen sopimus Chelseassa ulottuu ensi kesään, mutta on hyvin epätodennäköistä, että manageri Mauricio Pochettino luottaisi häneen avauskokoonpanossa. Aubameyang on suurimmat loiston päivänsä nähnyt ikääntynyt pelaaja, jonka elintila Euroopan huipulla alkaa olla syöty. Viime kaudella hän teki Valioliigassa yhden maalin.

Aubameyang tuskin jää roikkumaan Chelsean palkkalistoille. Siinä missä Marseillessa voisi niittää viimeiset kaurat eurokentillä ja tuntea olonsa arvostetuksi, Saudi-Arabiasta tullut kiinnostus tarjoaa hänelle mahdollisuuden lihottaa kukkaroa.

Chelseassa on tänä kesänä pysähdytty pelaajiston ikäjakauman eteen. Saudi-Arabian ostoinnokkuus on tullut hyvään saumaan, koska maassa on annettu lisäarvoa sille, että N’Golo Kantén, Kalidou Koulibalyn ja Édouard Mendyn kaltaiset pelaajat pelaavat sarjassa.

Lue myös: