Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Jack Grealish on lahjoittanut 5 000 puntaa (noin 5 800 euroa) auttaakseen nuorta miestä pääsemään leukemiahoitoihin.

Burton upon Trentistä kotoisin olevalle Dylan Lambille, 20, kerrottiin hiljattain, että hänen syöpänsä on uusiutunut ja hänellä on ehkä kuukausia elinaikaa.

Lamb oli 19-vuotias ja opiskeli ensimmäistä vuotta yliopistossa, kun hän sai tietää sairastavansa leukemiaa. Syövän palattua hänelle kerrottiin, että hän tarvitsee uuden kantasolusiirron.

Sitä ennen Lambin on päästävä elpymävaiheeseen, ja sitä varten hän tarvitsee tietynlaista hoitoa, jota ei ole tällä hetkellä saatavilla hänen ikäryhmälleen Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Lambin ystävät ja perhe pyrkivät keräämään miljoona puntaa, jotta hän pääsisi Yhdysvaltoihin mahdollista hoitoa varten. Nuorukaisen äiti Kim Veitch kertoi BBC:lle, että Grealishin, 28, tuki merkitsee hänen pojalleen paljon.

– Kun lääkäri kertoo, että elinaikaa on jäljellä viikkoja tai kuukausia, vaatii paljon, että hän pysyy pirteänä, ja tämä on hänelle valtava asia.

Tähän mennessä Lambin hoitoa varten on saatu kerättyä lähes 150 000 puntaa.

Football Away Days

@FBAwayDays
Jack Grealish is a top bloke. 👏

Dylan, you’ve got this! ❤️

Birmingham City FC

@BCFC
Blues supporter Dylan, 20, is currently fighting for his life, with his best chance of survival being a clinical trial in the U.S. Due to his life expectancy, he has just weeks to hit his target. Any help Bluenoses can give to Dylan could save his life. ⤵️ gofundme.com/f/dylans-leuka…

Linkki twiittiin.