West Ham kauppasi aiemmin siirtoikkunassa Declan Ricen Arsenaliin, peräti 122 miljoonalla eurolla. Rahaa siirtokassassa siis olisi, mutta niin on myös paikattavaa. Englannin A-maajoukkuepelaaja Ricen tilalle haetaan kahta, myös Kolmen leijonan ryhmästä tuttua nimeä. Sky Sports kertoi tiistaina, ettei Irons ole ensivaikeuksista huolimatta luopunut Conor Gallagherin ja James Ward-Prowsen tavoittelusta.

Chelsea on tiettävästi torjunut 40 miljoonan punnan tarjouksen Gallagherista, jolla on kasvattajaseuransa kanssa sopimusta jäljellä vielä kaksi vuotta. Tietojen mukaan ei ole poisluettua, etteikö tätä sopimusta päädyttäisi vielä jatkamaankin. Lontoolaisseurojen välinen keskustelu mahdollisesta siirrosta jatkuu kuitenkin edelleen.

Ward-Prowsen kohdalla Southampton, Valioliigasta putoamisestaan huolimatta, haluaa toki pitää kiinni hintatasosta. Vaparispesialisti on sivussa tiistai-illan ottelusta Bournemouthia vastaan, mutta ei siirtomahdollisuuden vuoksi, vaan varotoimenpiteenä polvikolhun takia.

David Moyes hamuaa vahvistuksia myös vanhasta seurastaan, Man Unitedista. Harry Maguire ja Scott McTominay pysyvät skotlantilaisen kiikareissa, huolimatta Manchesterin suunnalta saadusta nuivasta vastaanotosta siirtoajatuksille. Skyn mukaan Erik ten Hag laskee kaksikon olevan mukana hänen suunnitelmissaan tulevalle kaudelle.