Tilanne kiristyy Atalanta-hyökkääjä Ramsus Højlundin ympärillä, ja Manchester Unitedille on tiedossa huonoja uutisia. L’Équipe kertoo, että Paris Saint-Germain on lähettänyt italialaisseuralle 50 miljoonan euron virallisen ostotarjouksen.

Højlundin uskotaan olevan Unitedille tärkeä kohde siirtomarkkinoilla. Vaikka se on saanut aikaiseksi vasta ei-sitovan tarjouksen, se ei aio noin vain perääntyä huutokaupasta.

PSG:n suunnitelmia haittaa hieman se, että seurajohdolla ei ole tietoa, mitä Kylian Mbappé aikoo tehdä kesällä ja saako seura hänestä siirtokorvauksen vai ei.

Højlund, 20, teki viime kaudella yhdeksän liigamaalia Italian Serie A:ssa. Tanskan maajoukkueessa hän on tykittänyt pallon pömpeliin kuusi kertaa yhtä monessa ottelussa. Tämän vuoden maaliskuussa hän viimeisteli Parkenilla hattutempun Suomea vastaan.