Riyad Mahrez on siirtynyt Manchester Citystä saudiarabialaiseen Al-Ahliin.

Al-Ahli tiedotti perjantaina hankkineensa Mahrezin.

Al-Ahli maksoi Mahrezista Manchester Citylle noin 35 miljoonaa euroa. Mahrez allekirjoitti Al-Ahlin kanssa nelivuotisen sopimuksen. Mahrez pääsi Al-Ahlin kanssa sopuun sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista jo viime viikolla.

Mahrez, 32, edusti Manchester Cityä viiden vuoden ajan. Oikea laitahyökkääjä voitti Manchester Cityn kanssa neljästi Valioliigan mestaruuden. Mahrez juhli viime kauden päätteeksi triplamestaruutta, kun Manchester City kruunattiin Valioliigan, Mestarien liigan ja FA Cupin mestariksi.

Mahrez pelasi Manchester Cityssä 236 ottelua, joissa syntyi 78 maalia ja 59 maalisyöttöä.

Mahrez voitti Englannin kentillä Valioliigan mestaruuden myös Leicesterin paidassa keväällä 2016.

النادي الأهلي السعودي

@ALAHLI_FC
انـتـهـى الانـتـظـار ، ريـاض حـقـيـقـة 🥶💚
@Mahrez22
#MahrezToAlahli