Bernardo Silvan ja Kyle Walkerin tulevaisuudesta on puhuttu koko kesän ajan.

Kaksikko haluaisi tiettävästi jättää Manchester Cityn ja vaihtaa maisemaa. Walker on keskustellut siirrosta Bayern Münchenin kanssa ja Barcelona on toden teolla Silvan kintereillä. Barcelona kaavailee Silvasta PSG:hen siirtyvän Ousmane Dembélén korvaajaa.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola otti kantaa kaksikon tilanteeseen perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

Guardiola haluaisi pitää kummatkin joukkueessaan alkavalla kaudella. Guardiola muistutti Manchester Cityn jo menettäneen İlkay Gündoğanin ja Riyad Mahrezin kaltaisia pelaajia, mutta nosti esiin sen, ettei halua pitää joukkueessaan pelaajia, jotka eivät halua pelata Manchester Cityssä.

– He ovat meille todella tärkeitä pelaajia. Haluamme ehdottomasti heidän pysyvän joukkueessamme. Teemme kaiken sen eteen, jotta he jäisivät tänne. Bernardon tapaus ei ole samanlainen kuin Gündoğanin. Gündoğanin sopimus loppui, mutta Bernardon sopimus jatkuu. Haluamme Bernardon jäävän, koska hän haluaa jäädä tänne. Tällaisten pelaajien korvaaminen on todella vaikeaa.

– Olemme menettäneet uskomattomia pelaajia, kuten Gündoğanin ja Mahrezin, jotka olivat meille todella tärkeitä aiemmilla kausilla. En kuitenkaan halua joukkueeseeni pelaajia, jotka eivät halua olla täällä.

– Jos joku haluaa hankkia pelaajiamme, tarvitsemme heistä hyvät tarjoukset, emmekä ole saaneet sellaisia. Seurojen edustajien on noustava lentokoneeseen, matkustettava tänne ja puhuttava urheilutoimenjohtajamme kanssa päästäkseen sopuun.