Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou myöntää, että tähtihyökkääjä Harry Kane on lähellä siirtoa Bayern Müncheniin.

Useat lähteet ovat torstaina ja perjantaina uutisoineet, että Bayern on päässyt siirrosta sopuun sekä Tottenhamin että Kanen, 30, kanssa.

Viimeisimpien tietojen mukaan Kanen on määrä matkustaa näillä näppäimillä Saksaan lääkärintarkastukseen ja sinetöimään siirtonsa.

Englannin maajoukkuetta kipparoiva Kane on edustanut Tottenhamia 11-vuotiaasta asti, ja hän on seuran kaikkien aikojen maalintekijä 280 osumallaan.

– Ymmärtääkseni se on edennyt siihen pisteeseen, että näyttää siltä, että se tapahtuu. Siinä kaikki tiedot, jotka minulla on tällä hetkellä. Se antaa meille jonkinlaista selvyyttä, kommentoi Postecoglou perjantaina lehdistötilaisuudessaan.

– Diili on lähellä. Kuten kaikissa näissä asioissa, ennen kuin se tapahtuu, jätetään hieman liikkumavaraa. Mutta tänään treenaamme ja valmistaudumme Brentfordiin ilman Harrya.

Postecoglou sanoo Tottenhamin valmistautuneen siihen, että Kane ei välttämättä jatka seurassa.

– Hän on epäilemättä yksi tämän jalkapalloseuran suurista. Hänen tilastonsa ja arvostuksensa kannattajien keskuudessa puhuvat puolestaan. Minä olen uusi tässä talossa, mutta on ilmiselvää, että HK tulee aina olemaan yksi tämän seuran suurista pelaajista.

– En usko, että pystymme korvaamaan häntä yksi yhteen toisella pelaajalla.

– Olemme suunnitelleet tätä varten jo jonkin aikaa. Tähän mennessä olemme tehneet paljon bisnestä tätä silmällä pitäen. Se ei muuta minun näkökulmastani paljoakaan.

– Koko strategia on enemmän tai vähemmän pohjannut siihen, että Harry ei ole enää paikalla.

– Ovesta kävelee ulos melkoinen määrä maaleja. Meidän on ehdottomasti yritettävä jakaa vastuuta, jos aiomme paikata sen, ja James Maddison on osa sitä.

– Emme odota yhden pelaajan korvaavan Harryn menetystä. Meillä on todella upeita hyökkääviä pelaajia.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"It looks like it will happen. The deal is imminent." 🚨

Ange Postecoglou speaks on Harry Kane ⚪

Linkki twiittiin.