Newcastle voitti lauantaina Aston Villan kotikentällään 5-1 Valioliigan avauskierroksella.

Ottelussa nähtiin räväkkä alku, kun kummankin joukkueen uudet hankinnat onnistuivat maalinteossa reilun kymmenen minuutin sisällä.

Ensimmäisenä vuorossa oli Newcastlen Sandro Tonali, joka nousi rangaistusalueelle ohjaamaan Anthony Gordonin keskityksen sisään.

Villan tasoituksesta vastasi Moussa Diaby. Ollie Watkins nikkasi Lucas Dignen keskityksen päällään taka-alueelle ja Diaby latasi volleyn sisään.

Tasatilanteessa edettiin vain viisi minuuttia, kunnes Newcastle siirtyi uudestaan johtoon. Sven Botman jatkoi Tonalin keskityksen Alexander Isakille, joka viimeisteli lähietäisyydeltä.

Ottelua oli takana vajaa tunti, kun Villan topparille Ezri Konsalle sattui karmea kämmi. Konsa suojasi vieraiden rangaistusalueella palloa Isakilta, mutta hukkasi pelivälineen ruotsalaishyökkääjälle, joka chippasi illan toisen osumansa verkon perukoille.

Varsinaista peliaikaa oli noin vartti jäljellä, kun Newcastle latasi neljännen maalinsa taululle. Harvey Barnes vältti niukasti paitsion ja petasi avopaikan Callum Wilsonille, joka ei erehtynyt.

Kotijoukkue iski lisäajalla vielä kertaalleen. Villan puolustuslinja pelasi jälleen uhkarohkean korkealla ja Jacob Murphy pelasi läpiajoon Barnesin, joka sijoitti pallon sisään.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
Harvey Barnes gets in on the debut goals act to make it 5-1 to Newcastle! 5️⃣

Linkki twiittiin.