Tottenham on nimittänyt Son Heung-minin uudeksi kapteenikseen.

Tehtävä siirtyy Sonille, 31, Spursin monivuotiselta kipparilta Hugo Lloris’lta, jonka odotetaan lähtevän seurasta vielä tänä kesänä.

Son on edustanut Tottenhamia kahdeksan vuotta ja pelannut seurassa 372 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 145 maalia ja syöttänyt 80. Etelä-Korean supertähdellä on runsaasti kokemusta kapteenin tehtävästä maajoukkueesta.

Tottenhamin kapteeniston täydentävät uusi hankinta James Maddison sekä Cristian Romero.

– On suuri kunnia olla tämän valtavan seuran kapteeni. Se oli suuri yllätys ja erittäin ylpeä hetki. Olen jo sanonut pelaajille, että jokaisen pitäisi tuntea itsensä kapteeniksi, kentällä ja sen ulkopuolella, kommentoi Son Tottenhamin sivuilla.

– Tämä on uusi kausi ja uusi alku. Aion antaa kaikkeni tämän paidan ja tämän nauhan eteen.

Englannin maajoukkueen kapteeni Harry Kane olisi ollut luonteva vaihtoehto Tottenhamin uudeksi kippariksi, mutta hän siirtyi tänä viikonloppuna Bayern Müncheniin vietettyään lähes 20 vuotta Spursissa.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Ready for 2023/24 🤩