Brentford ja Tottenham pelasivat sunnuntaina 2-2-tasapelin Valioliigan avauskierroksella.

Spurs siirtyi johtoon jo kymmenen minuutin jälkeen. James Maddison lähetti sivuvapaapotkusta lujan ja kierteisen keskityksen, josta Cristian Romero puski pallon maaliin.

Romero vaikutti loukanneen itseään maalinteossa, mutta hän viittoi sivurajalle, ettei halua vaihtoon. Siitä huolimatta Tottenham otti argentiinalaispuolustajan pois kentältä. Romero oli ilmeisen ärtynyt päätöksestä, sillä hän viskasi pyyhkeensä turhautuneena maahan ennen kuin suuntasi stadionin uumeniin.

Brentfordille vihellettiin pilkku 25. minuutilla videotarkistuksen jälkeen. Tottenhamin Son Heung-min pyyhkäisi Mathias Jenseniltä jalat alta, mutta tuomari ei heti tilanteen sattuessa määrännyt palloa pisteelle. Vetovastuun otti Bryan Mbeumo, joka upotti pelivälineen vasempaan alakulmaan.

Ottelua jatkettiin noin kymmenen minuuttia, kunnes Brentford siirtyi johtoon. Rico Henry tarjoili pallon Yoane Wissalle, jonka veto ei lähtenyt kummoisesti, mutta pallo kimposi Tottenhamin Micky van de Venin jalasta sisään.

Spurs tuli tasoihin vielä avausjakson lisäajalla, kun Emerson Royal sai tuurin avittamana pallon rangaistusalueen rajalle ja latasi sen voimalla alakulmaan.

Toisella jaksolla ei enempää osumia nähty, joten ottelussa päädyttiin pistejakoon. Sunnuntain ottelu oli Tottenhamin ensimmäinen kilpailullinen peli uuden päävalmentajansa Ange Postecogloun alaisuudessa.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
Since the start of last season, Bryan Mbeumo & Yoane Wissa have both scored in 5 of the 6 @premierleague games they have started together for @BrentfordFC in Ivan Toney's absence - doing so twice against Tottenham

Linkki twiittiin.