James Ward-Prowse pelaa sittenkin alkaneella kaudella Valioliigassa.

West Ham tiedotti maanantaina hankkineensa Ward-Prowsen Southamptonista. West Ham maksoi Ward-Prowsesta noin 35 miljoonaa euroa. Vapaapotkuspesialisti ehti pelata yhden ottelun Mestaruussarjassa ennen siirtoaan West Hamiin.

Ward-Prowse on Southamptonin oma kasvatti. 28-vuotias keskikenttäpelaaja on pelannut koko ammattilaisuransa Southamptonissa. Ward-Prowse pelasi Southamptonissa 455 virallista ottelua. Southampton putosi viime kauden päätteeksi Mestaruussarjaan.

Englannin A-maajoukkuepelaaja oli siirtohuhujen kohteena läpi kesän.

West Hamin päävalmentaja David Moyes halusi Ward-Prowsen joukkueeseensa ja ohjeisti seurajohtoa hankkimaan pelaajan. West Hamin ja Southamptonin väliset neuvottelut ehtivät jo päättyä, kun Southamptonin hintapyyntö ei miellyttänyt West Hamia, mutta lopulta siirto saatiinkin maaliin.

West Ham United

@WestHam
We are delighted to announce the signing of England international James Ward-Prowse 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿