Kevin De Bruyne loukkaantui viikonloppuna Manchester Cityn sarjakauden avausottelussa.

De Bruyne nimettiin Manchester Cityn avauskokoonpanoon, mutta pelaaja joutui jättämään Burnley-ottelun kesken jo 23. minuutilla. De Bruyne kärsii lihasvammasta.

De Bruyne, 32, kävi maanantaina tarkemmissa tutkimuksissa. Hyökkäävän keskikenttäpelaajan on määrä olla ainakin muutaman viikon ajan sivussa pelikentiltä.

Belgialaistaituri on kärsinyt jo jonkun aikaa samasta vammasta. De Bruyne joutui jättämään kesäkuussa Mestarien liigan finaalin kesken niin ikään takareisivamman vuoksi. De Bruyne jäi varsin vähille minuuteille kesän harjoitusotteluissa kuntouttaessaan vammaansa, joka ei ole näyttänyt edelleenkään parantuneen.

Manchester Cityn on määrä tiedottaa pian tarkemmin De Bruynen lihasvammasta ja tarkemmasta poissaoloajasta, joka voi lähtökohtaisesti venyä useamman viikon mittaiseksi.

Manchester Cityn kausi jatkuu keskiviikkoiltana, kun se kohtaa Sevillan UEFA Super Cupissa. Viikonloppuna luvassa on sarjaottelu Newcastlea vastaan. De Bruynen odotetaan olevan sivussa kummastakin ottelusta.