Liverpool-legenda Jamie Carragher ei ole ollut kovin vakuuttunut vanhan seuransa touhuista kesän siirtomarkkinoilla.

Liverpool on menettänyt tai päästänyt pois riveistään Fabinhon, Jordan Hendersonin, Roberto Firminon, Naby Keïtan, Alex Oxlade-Chamberlainin ja James Milnerin.

Vahvistuksia on hankittu tilalle toistaiseksi kaksi: Dominik Szoboszlai ja Alexis Mac Allister. Jos se Liverpoolista olisi kiinni, lisääkin olisi jo tullut. Ongelma vain on ollut se, että Poolin himoitsemat pelaajat ovat valinneet toisin. Liverpool oli jo päässyt Brightonin kanssa sopuun Moisés Caicedon siirrosta, mutta Caicedo halusi Chelseaan. Pool olisi halunnut myös Roméo Lavian, mutta hänkin on siirtymässä Chelseaan.

Kaiken lisäksi tuoreeltaan on huhuttu, että Mohamed Salah ja jopa Alisson saattaisivat haluta siirtyä ison rahan perässä Saudi-Arabiaan.

– Tämä on ollut ihan täyttä sotkua! Yksi vitsi, noloa! Carragher pauhasi Sky Sportsilla.

– Liverpool on aika vaikeassa tilanteessa. Heidän on pakko vahvistaa keskikenttäänsä, ja kaikki tietävät, että he ovat epätoivoisia.

– He olivat valmiita tarjoamaan jo 60 miljoonaa puntaa Laviasta, vaikka pari päivää aiemmin he kieltäytyivät maksamasta 50:tä miljoonaa. Tämä on ollut ihan täyttä sotkua.

– Liverpool on tiennyt jo vuoden ajan, että keskikentälle tarvitaan vahvistuksia.

– En syytä tästä omistajia, vaan Liverpoolin organisaatiorakennetta. Viimeisen 18 kuukauden aikana seurassa on ollut jo neljä jalkapallojohtajaa. Heidän tehtävänsä on saada siirrot maaliin.

– Liverpool ei ole saanut siirtoja maaliin, ja se on noloa.

Man United -legenda Gary Neville antoi tulitukea Carragherille.

– Jos Chelsea ostaa nuo molemmat (Caicedon ja Lavian), Liverpoolissa on ison pohdinnan paikka. Tällaista ei yleensä tapahdu Liverpoolille, Neville sanoi.

– Tiedämme, että Chelsea käyttää paljon rahaa, mutta Liverpoolin päihittäminen kahden pelaajan kohdalla on aikamoista.

LUE MYÖS