Crystal Palacen laitahyökkääjä Michael Olise on solminut kesään 2027 ulottuvan jatkosopimuksen seuran kanssa.

Uutinen tuli torstaina yllätyksenä, sillä aiemmin tällä viikolla Chelsea aktivoi ranskalaislaiturin edellisessä diilissä olleen 40,7 miljoonan euron ulosostoklausuulin, ja siirto näytti olevan lähellä.

Palacen puheenjohtaja Steve Parish teki kuitenkin kaikkensa pitääkseen yhden kirkkaimmista lupauksistaan seurassa. Tänä kesänä Palace menetti jo monivuotisen johtotähtensä Wilfried Zahan, joka lähti sopimuksensa päätyttyä Galatasarayhin.

– Olen todella iloinen voidessani ilmoittaa, että Michael Olise on päättänyt sitoutua Crystal Palaceen allekirjoittamalla tänään iltapäivällä uuden nelivuotisen sopimuksen seuran kanssa, kertoi Parish Instagram-tilillään.

Parishin ilmoitus oli yllättävä myös siinä mielessä, että hän kertoi asiasta ennen seuran virallisia kanavia.

Guardianin mukaan Parishin ymmärretään olleen hyvin tyytymätön siihen, miten Chelsea lähestyi Olisea, ja hän harkitsi virallisen valituksen tekemistä Valioliigalle heidän käytöksestään. Chelsea on vakuuttanut, että se on toiminut sääntöjen mukaisesti.

Myös Palacen manageri Roy Hodgson oli todella tyytyväinen Olisen päätöksestä jatkaa seurassa.

– Olemme olleet huolissamme, koska onhan sitä huolissaan, kun Chelsean kokoinen seura alkaa kiinnostua pelaajasta ja ehdottaa, että siirto sinne voisi olla paras vaihtoehto.

– Olen koko ajan toivonut, että näin ei kävisi ja Michael ymmärtäisi, että näin nuorena hänen tulevaisuutensa täällä on hyvin valoisa. Voimme auttaa häntä siirtymään nopeasti toiselle tasolle.

Olise siirtyi Crystal Palaceen kaksi vuotta sitten Readingista 9,3 miljoonalla eurolla. Viime kaudella hän pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 40 ottelua tehden niissä yhteensä kaksi maalia ja syöttäen 11. Ranskalaislaituri kärsii parhaillaan takareisivammasta, joka pitää hänet sivussa tositoimista syyskuun loppuun saakka.