Tottenham voitti lauantaina Manchester Unitedin kotonaan 2-0 Valioliigan toisella kierroksella.

United luuli jo saavansa pilkun avausjakson puolivälissä, kun Alejandro Garnachon kuti pysähtyi Cristian Romeron käteen. Tuomaristo ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rangaistuspotkun aineksia.

Kummallakin joukkueella oli huippusaumansa, mutta tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa. Bruno Fernandes hassasi loistavan puskupaikan Tottenhamin päädyssä ja Spurs sai lyhyen ajan sisällä pallon kahdesti Unitedin tolppaan.

Toista jaksoa oli takana vain muutama minuutti, kun Tottenham siirtyi johtoon. Dejan Kulusevski pääsi luvattoman helposti etenemään Unitedin rangaistusalueelle ja keskitti pallon kimmokkeen kautta Pape Matar Sarrille, joka latasi sen verkkoon.

Vain hetkeä myöhemmin Antony kolisutti toisessa päädyssä tolppaa tulisella vedollaan.

Spurs tuplasi johtonsa 83. minuutilla. Ivan Perišić ujutti rangaistusalueelle syötön Ben Daviesille, joka ei saanut parasta osumaa palloon, mutta laukaisu meni sisään Lisandro Martínezin jalan kautta.

Kyseessä on Tottenhamin ensimmäinen voitto uuden päävalmentajansa Ange Postecogloun alaisuudessa.

Valioliiga lauantaina 19.8.

Liverpool – Bournemouth 3-1
Fulham – Brentford 0-3
Wolverhampton – Brighton 1-4

Tottenham – Manchester United 2-0

Manchester City – Newcastle (22.00)