West Ham voitti Chelsean sunnuntaina kotikentällään 3-1 Valioliigan toisella kierroksella.

Kotijoukkue siirtyi johtoon kahdeksannella minuutilla, kun James Ward-Prowsen antama kulmapotku tavoitti Nayef Aguerdin, joka puski pallon verkkoon.

Chelsea tuli tasoihin vajaan puolen tunnin kohdalla. Carney Chukwuemeka haki boksissa ovelalla harhautuksella oikean jalkansa vapaaksi ja tulitti oikeaan alanurkkaan.

Vierailla oli vielä avausjaksolla huippusauma siirtyä johtoon, sillä Chelsealle vihellettiin rangaistuspotku, kun Tomáš Souček kamppasi Raheem Sterlingin aivan rangaistusalueen rajalla. Alphonse Areola torjui kuitenkin Enzo Fernándezin pilkun.

Hammers palasi johtoon varhain toisella jaksolla. Michail Antonio pääsi kuin varkain puolittaiseen läpiajoon Ward-Prowsen syötöstä ja sijoitti pallon tarkalla kudilla alakulmaan.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Hammers joutui vajaalle, kun Aguerd taklasi myöhässä Nicolas Jacksonia ja sai toisen keltaisen korttinsa. Chelsea ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään ylivoimaansa.

Lisäajalla nähtiin vielä yksi osuma, kun isännille vihellettiin rangaistuspotku. Chelsea uusi jättihankinta Moisés Caicedo taklasi sääntöjen vastaisesti Emerson Palmieria. Pallon taakse asteli Lucas Paquetá, joka laittoi loppulukemat taululle.

West Hamilla on kahden ottelun jälkeen neljä pistettä ja Chelsealla yksi.