Newcastle on vahvistanut hankkineensa laitapuolustaja Lewis Hallin Chelseasta.

Hall, 18, siirtyy Newcastleen vuoden lainasopimuksella, joka muuttuu pysyväksi siirroksi tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Sky Sportsin mukaan siirtosumma voi kokonaisuudessaan kasvaa 41 miljoonaan euroon saakka.

Newcastlen kannattajana varttunut Hall valittiin viime kaudella Chelsean vuoden akatemiapelaajaksi. Lontoolaisten edustusjoukkueessa hän on esiintynyt 12 kertaa.

– Olen todella ylpeä. Minä ja perheeni olemme Newcastlen kannattajia. Minulle ja veljelleni opetettiin pienenä, että me olemme Newcastle-perhe. Tämä on iso seura, enkä malta odottaa, että pääsen aloittamaan, kommentoi Hall Newcastlen sivuilla.

– Sain viime kaudella paljon kokemusta isoista otteluista ja olin todella ylpeä siitä, miten kehityin pelaajana ja ihmisenä. Nyt olen täällä Newcastlessa, seurassa, jota olen kannattanut lapsesta asti, ja olen hyvin ylpeä saadessani pukea tämän paidan päälleni.