Chelsea on ajautunut hankalaan tilanteeseen hyökkääjänsä Romelu Lukakun kanssa, kertoo Telegraph.

Lukaku, 30, haluaa pois Chelseasta, mutta hänen ottajansa ovat todella vähissä ja siirtoikkuna lähestyy loppuaan.

Aiemmin tänä kesänä belgialaiskärki hylkäsi Al-Hilalin jättitarjouksen. Internazionale taas vetäytyi neuvotteluista, kun se sai tietää, että Lukaku oli neuvotellut myös sen kilpailijan Juventuksen kanssa.

Chelsea on linjannut, että se ei anna Lukakun lähteä lainalle toista vuotta peräkkäin, mutta vaihtoehdot ovat käymässä vähiin. Lukaku harjoittelee parhaillaan Chelsean reservijoukkueen kanssa, eikä hän ole edes puhunut päävalmentaja Mauricio Pochettinon kanssa.

Juventus on ainoa seura, joka on tällä hetkellä Lukakun perässä, mutta italialaisjätin ja Chelsean neuvottelut ovat sujuneet kankeasti.

Torinon suurseura on valmis hankkimaan Lukakun vain, jos se saa Dušan Vlahovićin pois palkkalistaltaan. Chelsea ja Juventus ovat neuvotelleet vaihtokaupasta, jossa Vlahović, 23, suuntaisi Englantiin ja Italiaan lähtisi Lukakun lisäksi myös siirtokorvaus. Yhteisymmärrystä ei ole kuitenkaan löytynyt.

Chelsean mielestä Juventus vaatii Vlahovićista liian suurta siirtokorvausta, minkä lisäksi lontoolaisten pitäisi päästä serbialaiskärjen kanssa sopuun hänen palkkansa alentamisesta. Vlahovićin vuosiliksa on nousemassa ensi kaudella lähes 12 miljoonaan euroon, eikä Chelsea ole valmis maksamaan hänelle niin paljon.