Emiliano Martínez kärsii lievästä lihasvammasta.

Argentiinalaisvahti jätti Aston Villan keskiviikkoisen Aberdeen-karsintaottelun kesken tauolla. Aston Villa voitti Aberdeenin Konferenssiliigan karsintojen playoff-kierroksella tyylipuhtaasti 5-0.

Aston Villan päävalmentaja Unai Emery kertoi, ettei Martínez ole harjoitellut joukkueen kanssa loukkaantumisensa jälkeen. Emeryn mukaan vielä ei ole tiedossa, kykeneekö Martínez pelaamaan sunnuntaisessa Burnley-ottelussa. Päätös tehdään todennäköisesti ottelupäivän aamuna.

Martínez on käynyt tarkemmissa tutkimuksissa, joissa selvisi, ettei lihasvamma ole sen vakavampi.

Argentiinalaistoimittaja Gastón Edulin mukaan Martínez osallistuu lihasvammastaan huolimatta Argentiinan A-maajoukkueen syyskuisiin otteluihin. Argentiina kohtaa syyskuun MM-karsintaotteluissa Ecuadorin ja Bolivian.