Chelsea ja AS Roma neuvottelevat hyökkääjä Romelu Lukakun lainasiirrosta Italiaan, kertoo Telegraph.

Lukaku, 30 ilmoitti yllättäen Chelsealle, että hän ei olekaan kiinnostunut siirtymään Juventukseen, koska Torinon suurseura on viivytellyt hänen hankinnassaan niin kauan.

Aiemmin myös Lukakun entinen seura Internazionale oli hänen perässään ja teki kaksi ostotarjousta, jotka Chelsea hylkäsi. Inter vetäytyi kuitenkin neuvotteluista kuultuaan, että belgialaiskärki neuvotteli myös sen kilpailijan Juventuksen kanssa.

Chelsea on koko kesän tavoitellut Lukakulle nimenomaan pysyvää siirtoa muualle, mutta viime päivien käänteet ovat pakottaneet lontoolaisseuran miettimään strategiansa uusiksi. Nyt Chelsea on avoin myös lainasiirrolle.

Athleticin mukaan Chelsealle on oleellista, että lainadiiliin sisällytetään ostovelvoite tai kelpo korvaus vuoden väliaikaispestistä. Telegraphin mukaan AS Roma ei halua sopimukseen ostovelvoitetta, joten sen on maksettava tuntuva korvaus lainadiilistä, jos se haluaa Lukakun riveihinsä.

Myös Saudi-Arabiasta on osoitettu kiinnostusta Lukakua kohtaan, mutta hän on linjannut jyrkästi, ettei halua siirtyä Lähi-itään.

Vielä hetki sitten ainoastaan Juventus oli Lukakun perässä, kun Chelsea halusi hänestä pysyvästi eroon jo tänä kesänä.

Lisää siirtouutisia: