Ibrahima Konaté on saanut rahakkaan tarjouksen saudiarabialaiselta Al-Ittihadilta, kertoo RMC.

RMC:n mukaan Al-Ittihad käänsi katseensa Liverpool-toppariin, kun se ei onnistunut houkuttelemaan Niceä edustavaa Jean-Clair Todiboa riveihinsä. Al-Ittihad teki taloudellisesti valtavan tarjouksen Todibolle, mutta toppari jää ennemmin Euroopan kentille.

RMC kertoo Konatén todennäköisesti hylkäävän Al-Ittihadin tarjouksen. Konaté on onnellinen Liverpoolissa ja haluaa saavuttaa asettamansa tavoitteet seurassa.

Konaté, 24, on edustanut Liverpoolia kahden vuoden ajan. Liverpool hankki Konatén RB Leipzigistä 40 miljoonalla eurolla kesällä 2021.

Konatén viime kausi oli rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, mutta ranskalaistoppari on pysynyt viime aikoina pelikunnossa ja pelannut alkukaudella täydet minuutit Liverpoolin kahdessa sarjaottelussa. Konaté ei ollut Liverpoolin kokoonpanossa viime viikonlopun Newcastle-ottelussa.

Liverpool on jo myynyt tänä kesänä Fabinhon ja Jordan Hendersonin Saudi-Arabiaan. Konatén lisäksi Mohamed Salah’n on kerrottu herättäneen merkittävää kiinnostusta Saudi-Arabiassa.