Aston Villa ja Barcelona neuvottelevat parhaillaan Clément Lenglet’n siirrosta.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron mukaan seurojen väliset neuvottelut ovat loppusuoralla. Vielä ei ole tiedossa, onko kyseessä pysyvä siirto vai laina.

Lenglet pelasi viime kauden lainalla Tottenhamissa, mutta lontoolaisseura ei lunastanut topparia itselleen. Lenglet sai mukavasti vastuuta Tottenhamissa, vaikka joukkueen kausi olikin hyvin vuoristoratamainen.

Lenglet ei kuulu Barcelona-luotsi Xavin suunnitelmiin. Barcelona on yrittänyt päästä topparistaan eroon koko kesän ajan.

Useat La Liga -seurat olivat kiinnostuneet lainaamaan Lenglet’n, mutta lainasiirrot kaatuivat topparin korkeaan palkkaan. Lenglet’n bruttovuosipalkka on 16 miljoonaa euroa, eikä Barcelona halua osallistua sen maksamiseen lainan aikana.

Lenglet’n nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kesällä 2026.