Manchester United on vahvistanut tehneensä vuoden sopimuksen konkaritoppari Jonny Evansin kanssa.

Evans, 35, on Unitedin oma kasvatti, joka pelasi seuran edustusjoukkueessa jo vuosina 2006-2015. Sittemmin Pohjois-Irlannin maajoukkuepuolustaja on pelannut West Bromwichissa ja Leicesterissa, jossa hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen.

Manchester United teki tänä kesänä Evansin kanssa pätkädiilin, jotta hän pääsisi pelaamaan pre-seasonin harjoitusotteluissa ja pitämään kuntoaan yllä. Kokenut toppari teki kuitenkin valmennusryhmään niin ison vaikutuksen, että hänelle väsättiin lopulta koko kauden kattava sopimus.

– Olen iloinen päästessäni Manchester Unitediin, paikkaan, joka on aina tuntunut kodilta. Tämä seura ja sen kannattajat ovat muokanneet minua pelaajana ja ihmisenä 15-vuotiaasta lähtien, ja olen iloinen päästessäni takaisin sinne, missä kaikki alkoi, osana tätä lahjakasta joukkuetta, kommentoi Evans Unitedin sivuilla.

– Olen todella nauttinut työskentelystä managerin ja hänen valmennusryhmänsä alaisuudessa pre-seasonin alusta lähtien, ja odotan innolla, että saan auttaa tätä ryhmää saavuttamaan menestystä yhdessä tässä fantastisessa jalkapalloseurassa.

Manchester United

@ManUtd
The homecoming, made official.

After eight years away, Jonny Evans is back where it all started ❤️

#MUFC

Linkki twiittiin.