Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga toivoo, että hänen uransa jatkuu tulevaisuudessakin Real Madridissa, jossa hän viettää tämän kauden lainalla.

Madrid hankki Kepan, 28, lainalle, kun sen oma ykköstorjuja, Chelseasta tuttu Thibaut Courtois loukkasi vakavasti polvensa.

Kepan lainadiili ei sisällä osto-optiota, mutta espanjalaisvahti toivoo, että Real Madrid lunastaa hänet ensi vuonna omakseen. Chelsean ja Kepan sopimus on voimassa kesään 2025 saakka.

Kepa kertoi Marcan haastattelussa, että Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino olisi halunnut pitää hänet seurassa, mutta espanjalaisvahti kaipasi maisemanvaihdosta. Vaihtoehtona oli myös Bayern München, mutta Madridin ilmaannuttua valinta oli selvä.

– Pitää paikkaansa, että Pochettino olisi halunnut minun jäävän. Hän sanoi, että luottaa minuun ja pääsisin pelaamaan, mutta minä ajattelin, että muutos tekee minulle hyvää. Halusin vaihtelua.

Thomas Tuchel (Bayernin valmentaja) soitti minulle. Olimme lähteä Müncheniin. Minusta tuntui, että oli maisemanvaihdoksen aika. Halusin jäädä, mutta minusta tuntui, että [Chelsean] projekti ei sopinut minulle.

– Kaikki muuttuu, kun Madrid soittaa. Siirtoni hoidettiin muutamassa tunnissa parilla puhelulla.

– Toivon todella, että Real Madrid pitää minut kauden päätyttyä. Päätös siirtyä tänne oli todella helppo. Minulla oli muitakin isoja tarjouksia, mutta Real Madrid on Real Madrid.

– Kaikki oli selvää, kun Madrid halusin minut. Espanjalaiset pelaajat puhuvat aina maajoukkuetauoilla Real Madridista. Kaikki tässä seurassa on mahtavaa.

Telegraph Football

@TeleFootball
Kepa is only on loan at Real Madrid but he looks to be cutting ties with Chelsea. 🔵🔚

#TelegraphFootball | #ChelseaFC

Linkki twiittiin.