Fulhamin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuvan João Palhinhan siirto Bayern Müncheniin kariutui kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Keskikenttäpelaaja ehti jo matkustaa Müncheniin, läpäistä Bayernin lääkärintarkastuksen ja poseerata seuran paidan kanssa, mutta Fulham ei lopulta onnistunut hankkimaan hänelle korvaajaa, eikä siten suostunut viemään kauppaa maaliin.

Bayern on kuitenkin halukas hankkimaan Palhinhan tammikuun siirtoikkunassa. Fabrizio Romanon mukaan Bayern on tyytyväinen siihen, miten Palhinha käyttäytyi siirtoikkunan päätöspäivänä ja reagoi ikävään uutiseen, kun siirto ei toteutunutkaan. Romanon mukaan Bayern hankkii uuden puolustavan keskikenttäpelaajan tammikuussa ja Palhinha on edelleen seuran ykkösvaihtoehto.

Teamtalkin saamien tietojen mukaan Palhinha on ilmoittanut Fulhamille halustaan siirtyä Bayerniin tammikuussa. Fulham asetti Palhinhalle noin 60 miljoonan euron hintalapun, jonka Bayern oli valmis maksamaan. Nähtäväksi jää, onko Fulham halukas myymään Palhinhan kesken kauden.

Palhinha, 28, on edustanut Fulhamia reilun vuoden ajan.