Maajoukkuetoveri Marquinhos on antanut Richarlisonille neuvoja Tottenham-hyökkääjän kuivan kauden päättämiseen.

Richarlison hukkasi kaksi loistopaikkaa Brasilian lauantain MM-karsintaottelussa Boliviaa vastaan. Hänet otettiin 5-1-voitossa vaihtoon 71. minuutilla.

PSG-toppari Marquinhos kertoo keskustelleensa Richarlisonin kanssa vallitsevasta ongelmasta.

– Olen nähnyt pelaajilla nousuja ja laskuja. Hän on istunut pöydässä kanssamme ja olen puhunut hänen kanssaan. Hän on ollut nyt rennompi ja rauhallisempi olemukseltaan kuin ottelun jälkeen, Marquinhos kommentoi Richarlisonin virettä lehdistölle.

– Maali jäi totta kai puuttumaan siitä upeasti esityksestä Belémissä. Uskon että meidän pelitavalla ja Fernando Dinizin (Brasilian päävalmentajan) filosofialla, hän tulee samaan paikkoja.

– Yritämme antaa hänelle rauhan, koska se maali tulee vielä. Hän ei saa olla epätoivoinen maalinteosta tai siitä tulee äärimmäisen hankalaa. Hänen täytyy olla rauhallinen, koska hyökkääjän on oltava sitä maalin edustalla. Siitä me puhuimme.

Richarlison ei ole tehnyt maalia Brasilian maajoukkueessa Qatarin MM-kisojen Etelä-Koreaa vastaan pelatun neljännesvälieräottelun jälkeen. Myös Tottenhamissa on syntynyt toistaiseksi vain yksi maali brasilialaisen siirryttyä Lontooseen kesällä 2021 Evertonista.

LUE MYÖS!