Jadon Sancho on ajautunut hyvin vaikeaan tilanteeseen Manchester Unitedissa.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag jätti Sanchon ulos Chelsea-ottelun kokoonpanosta, sillä luotsin mukaan Sancho ei ollut harjoitellut tarpeeksi hyvin otteluviikolla.

Sanchon mukaan ten Hagin väite oli valheellinen. Sancho julkaisi sosiaalisessa mediassa viestin, jossa hän sanoi, ettei ten Hagin väite pidä paikkaansa.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Manchester United oli kohun jälkeen valmis myymään Sanchon Saudi-Arabiaan. Saudi-Arabian siirtoikkuna oli vielä auki, kun Sancho julkaisi puhutun viestinsä sosiaalisessa mediassa.

Athleticin mukaan Manchester United ilmoitti Sanchosta kiinnostuneille seuroille olevansa valmis myymään pelaajan 75 miljoonalla eurolla. Sancho kieltäytyi edustajineen saudiarabialaisseurojen yhteydenotoista.

Sancho, 23, on edustanut Manchester Unitedia reilun kahden vuoden ajan, mutta ei ole missään vaiheessa onnistunut vastaamaan suuriin odotuksiin. Sancho on jäänyt hyvin pienelle peliajalle ten Hagin alaisuudessa.

LUE MYÖS: Manchester Unitedissa kuohuu – joukkuekaverit ”saaneet tarpeekseen” floppihankinnasta