Asiantuntija Paul Merson uskoo Manchester Unitedin pudonneen jo tässä vaiheessa Valioliigan mestaruustaistelusta. Red Devils on hävinnyt viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme ja jäänyt kauaksi kärjestä.

Eroa sarjaa johtavaan Manchester Cityyn on jo yhdeksän pistettä.

– Manchester United on jo yhdeksän pistettä perässä. He ovat ulkona. He eivät pysty voittamaan sarjaa, koska kyse on Man Citystä. Mitä muuta tahansa seuraa vastaan kaikki olisi mahdollista, mutta City ei häviä neljää tai viittä ottelua, Merson arvioi Sky Sportsille.

– Kausi on aloitettava hyvin. Katsokaa Arsenalia viime kaudella. Kun José Mourinho voitti mestaruuksia Chelseassa, hänen alkunsa olivat aina hyviä.

City johtaa Valioliigaa kahden pisteen erolla Tottenhamiin, Arsenaliin ja Liverpooliin. Myös Brighton on vain kolme pistettä perässä.

LUE MYÖS!