Manchester United hävisi keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella Bayern Münchenille 3-4.

Manchester Unitedin maalivahti André Onana teki suuren virheen avausjaksolla, kun hän päästi helposti Leroy Sanén laukauksen maaliin. Onana joutui lopulta antautumaan ottelussa jopa neljästi. Onana kokee, ettei Manchester United voittanut ottelua hänen vuokseen.

– On vaikea hävitä tällä tavalla, koska aloitimme ottelun todella hyvin. Virheeni jälkeen menetimme kontrollin ottelusta. Tämä on meille vaikea tilanne. Etenkin minulle, koska jätin joukkueen pulaan. Takiani emme voittaneet ottelua, mutta meidän on vain mentävä eteenpäin. Tällaista maalivahdin elämä on, Onana totesi TNT:lle.

Onana on tyytyväinen siihen, miten joukkue reagoi ottelussa eteen tulleisiin vaikeuksiin.

– Pelasimme todella hyvin pallon kanssa. Bayern ei luonut maalipaikkoja. Tein virheen heidän ensimmäisessä laukauksessa maalia kohti. Se oli avainasemassa koko ottelussa. Joukkue lannistui virheeni vuoksi. Minun on opittava siitä ja oltava vahva. Tilanne ei ole helppo, mutta olen todella tyytyväinen siihen, miten joukkue tuli takaisin otteluun. Taistelimme loppuun asti.

Onanan alku Manchester Unitedissa on ollut huono. Maalivahti tietää sen itsekin.

– Minulla on paljon todistettavaa, koska alkuni Manchester Unitedissa ei ole ollut hyvä. Se ei ole mennyt niin kuin olisin halunnut. Tämä oli yksi surkeimmista otteluistani. Meillä on suuret tavoitteet. Olemme suuri seura ja haluamme voittaa kaiken. Meidän on oltava yhdessä ja tehtävä kovasti töitä.