Steven Gerrard on yksi Liverpoolin seurahistorian suurimmista pelaajista.

Liverpoolin oma kasvatti pelasi seuran edustusjoukkueessa vuosikausien ajan. Gerrard johdatti Liverpoolin muun muassa Mestarien liigan voittoon keväällä 2005.

Gerrard jätti Liverpoolin kesällä 2015 ja siirtyi MLS:ään. Gerrard pelasi LA Galaxyssa yhden kauden ajan ja lopetti uransa seuraavana kesänä.

Nykyään saudiarabialaista Al-Ettifaqia valmentava Gerrard kertoi The Anfield Wrapin haastattelussa, että olisi allekirjoittanut jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa, jos olisi tiennyt Jürgen Kloppin saapuvan seuraan vain muutamaa kuukautta myöhemmin.

Brendan Rodgers sai potkut Liverpoolin peräsimestä syksyllä 2015.

– Olin turhautunut. Tein päätöksen jättää allekirjoittamatta yksivuotisen jatkosopimuksen päästäkseni Yhdysvaltoihin, mutta jos olisin tehnyt sen sopimuksen, olisin päässyt pelaamaan puolen vuoden ajan Kloppin alaisuudessa.

– Pelasin tuolloin Rodgersin alaisuudessa ja hän sanoi, että peliaikani tulisi putoamaan jatkuvasti pienemmäksi. En halunnut olla vaihtopelaaja Liverpoolissa, koska tunsin olevani edelleen paras keskikenttäpelaaja.

– Nyt katson asiaa taaksepäin ja jos olisin tiennyt sataprosenttisesti sen, mitä tulisi tapahtumaan, niin olisin jäänyt Liverpooliin ja kestänyt 4-5 kuukautta Rodgersin kanssa ja sitten pelannut puoli vuotta Kloppin alaisuudessa.