Arsenal ja Tottenham päätyivät sunnuntaina 2-2 -tasapeliin kauden ensimmäisessä Pohjois-Lontoon derbyssä. Lue lisää täältä.

Hienon alkukauden Arsenalin paidassa pelannut kesän jättihankinta Declan Rice joutui jättämään ottelun kesken jo tauolla. Rice avasi ottelun ja pelasi normaalisti avausjakson loppuun, mutta jäi toiseksi jaksoksi penkille.

Arsenal-luotsi Mikel Artetan mukaan Rice kärsii selkäkivuista.

– Hänellä oli tuntemuksia selässään. Rice kertoi meille ensimmäisen jakson aikana tuntevansa olonsa epämukavaksi. Toivottavasti hän ei ole sivussa pitkään. Meidän on tutkittava tilannetta. On outoa, että Ricen kaltainen pelaaja pyytää vaihtoa, koska hän ei tunne oloaan optimaaliseksi. Katsotaan, Arteta summasi.

Vielä ei ole tiedossa, onko Rice pelikunnossa ensi viikonloppuna, kun Arsenal kohtaa Bournemouthin Valioliigassa. Rice ei todennäköisesti osallistu keskiviikkona Liigacupin Brentford-otteluun.