Bruno Saltor on jättänyt Chelsean valmennusryhmän, kertoo Telegraph.

Espanjalaisluotsi saapui Stamford Bridgelle vuosi sitten, kun Graham Potter apulaisineen siirtyi Brightonista Chelseaan.

Potterin saatua kenkää Saltor toimi yhdessä ottelussa Chelsean väliaikaisvalmentajana ennen kuin Frank Lampard pestattiin tehtävään loppukaudeksi. Lampard toi mukanaan oman valmennusryhmänsä, joten Saltor oli viime kauden loppuun asti käytännössä vapaalla.

Vain neljä kuukautta sitten Chelsea tiedotti, että Saltor jatkaa lontoolaisten valmennusryhmässä uuden päävalmentajan Mauricio Pochettinon alaisuudessa. Telegraphin mukaan Chelsea on kuitenkin ostanut Saltorin ulos hänen sopimuksestaan, joka olisi jatkunut kesään 2027 saakka.

Chelsea ei ole kirjoitushetkellä tiedottanut Saltorin lähdöstä mitään. Potterin tuomasta valmennusryhmästä on Chelseassa jäljellä enää kaksi henkilöä: maalivahtivalmentaja Ben Roberts ja data-analyytikko Kyle Macaulay.

Lontoolaiset ovat aloittaneet kautensa voittaen kuudesta sarjaottelustaan vain yhden. Valioliigassa Chelsea on vasta 14. sijalla.

Linkki twiittiin.